Сезонні фрукти дарують можливість порадувати рідних і близьких різноманітністю кулінарних шедеврів разом з дріжджами «Духмяна Хата».

Приготування

  • Щоб замісити тісто необхідно дріжджі «Духмяна Хата» розвести в теплому молоці/воді, додати яйця, сметану, сіль, цукор, потім внести масло/маргарин, добре вимішати і залишити в теплому місці на бродіння.
  • Розділити тісто на 2 частини (700 г і  800 г приблизно), злегка округлити. Надати форму прямокутника і розкатати до товщини тіста 3 мм.
  • Сливи розрізати навпіл та видалити кісточки. Кожну половинку надрізати уздовж до середини. Викласти тісто і сформувати бортики. Викласти начинку на нижній шар тіста, залишаючи краї 1 см. Придавлюючи, викласти сливи надрізаною частиною догори. Потім накрити верхнім шаром тіста. Краї акуратно притиснути.
  • Залишити на вистоювання в теплому місці на 50 – 70 хв. потім поверхню пирога змастити яйцем і зробити надколи на поверхні.
  • Випікати пироги при температурі 200оС протягом 16 хвилин. Після остигання обрізати.

Легкі на підйом дріжджі «Духмяна Хата» бажають Вам легких та смачних пирогів!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

X