Медики перерахували продукти, наявність яких в раціоні дозволить скоротити ризик розвитку у людини раку. При цьому в парі з правильним харчуванням важливо вести здоровий спосіб життя, наголошують експерти.

Перш за все в повсякденне меню слід включити капусту. Найбільша кількість корисних речовин міститься в брокколі.

Крім того, позитивний ефект надає і морква, оскільки багата антиоксидантами. За рахунок вживання зазначеного овоча можна скоротити ймовірність раку простати, легенів і молочної залози.

Квасоля забезпечить організм необхідними обсягами клітковини і білка. Крім цього, продукт здатний захистити від виникнення колоректальних пухлин.

Кориця перешкоджає поширенню ракових клітин, її можна використовувати в якості спеції. Бразильський горіх виявиться корисний за рахунок селену, притому в день достатньо з’їдати невелику кількість даного продукту.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

X